CV installatie

Categorieën:

18 oktober 2022
Beste medebewoners,

Afgelopen 2 weken constateren bewoners dat de radiatoren niet warm worden en gaan er dan vanuit dat er een storing in de verwarming is.

ER IS GEEN STORING IN DE VERWARMINGSINSTALLATIE

Wat is er “dan wel” aan de hand?

Er is niets aan de hand, de installatie werkt gewoon zoals de afgelopen jaren. We bevinden ons in een periode waarbij de buitentemperaturen soms zodanig (hoog) zijn waardoor de computergestuurde stookinstallatie geen heet water (80°C) maakt maar de watertemperatuur op ongeveer 40°- 60° houdt.

Ik ontken niet dat het gevoelsmatig minder warm kan voelen in het appartement.

Kan dit niet anders?

Dus de hele dag heet water…. Ja dat kan, maar… dat houdt wel in dat dan de stookkosten significant zullen stijgen en daarmee ook uw bijdrage. Ik denk dat dit iets is wat wij niet moeten willen en zeker niet op dit moment.

Storingsmelding

Ik wil u dan ook vragen om geen storingsmeldingen aan de Alliantie te maken m.b.t. de CV-installatie, de installatie werkt naar behoren. Elk bezoek aan onze stookruimte door de monteur, ook als hij voor niets komt, kost al snel honderden euro’s die wij met zijn allen moeten betalen.

Twijfels

Mocht u toch twijfels hebben, neem dan contact met mij op, ik zal dan zo snel mogelijk een controle uitvoeren in de stookruimte.

Eric
Voorzitter VvE

error: helaas